Partnere

JP GROUP A/S

 

 

JP Group er en af ​​verdens førende virksomheder på eftermarkedet, der producerer og sælger højkvalitetsreservedele og tilbehør til europæiske og asiatiske biler til kunder i mere end 90 lande.

Læs mere
GARIA

 

 

Garia er en unik kombination af design, kvalitet og passion og adskiller sig fundamentalt fra traditionelle golfbiler og repræsenter dermed et paradigmeskift i industrien skabt igennem visionær innovation og udviklingsprocesser. (Kun på engelsk)

Læs mere
QUICKPOT

 

 

QuickPot er en dansk-ejet kæde med 28 komplette serviceværksteder over det meste af landet. Her er ansat ca. 160 kvalificerede mekanikere. QuickPot har hovedsæde i Viborg, hvor det første serviceværksted åbnede i 1993.

Læs mere
HOVWDIAUDI

 

 

Salg af reservedele og udstyr til biler i Danmark.

Læs mere
DANISH AUTOMOTIVE GROUP

 

 

Fokuserer på at styrke internationaliseringen af dansk viden og på at udvide omfanget af eksport af danske produkter til automobilindustrien på global plan. (Kun på engelsk)

Læs mere
ISO

 

 

Dette kvalitetsstyresystem giver dig og din forretning klare definitioner på processer, værdier, fortløbende overvågning og evaluering, så organisationen har et anerkendt og grundlæggende kvalitetsstyreredskab. (Kun på engelsk)

Læs mere