KONCERNEN JP GROUP

Vi introducerer hermed en stærk familie af B2B og B2C virksomheder, der kombinerer europæisk ingeniørkunst og knowhow med fremstilling, verdensomspændende produkt sourcing og et meget effektivt distributionsnet.

Gruppen er forenet under en fælles ledelsesstrategi samt med fælles økonomi-, HR- og administrative afdelinger. Selskaberne er 100 procent ejet af en privat aktionær i snart 50 år, hvilket resulterer i intet bureaukrati samt en hurtig og effektiv beslutningsproces.

JP Group Holding a/s blev etableret i 1994 for at styrke familievirksomheden og for at sikre en effektiv fremtidig udvikling inden for B2B-segmentet. Under JP Group Holding a/s paraplyen har vi JP Group a/s og Johs. Pedersen a/s (inkl. Garia Produktion).

Euro 2000 Holding a/s blev etableret i 1988. Under denne paraply har vi Hovwdiaudi.


 

 

 

 

Produktion af karosseridele, udstødningssystemer, olie og benzintanke til den Automotive branche. Produkterne afsættes dels via JP Group A/S, samt direkte til de store bilproducenters afdelinger for klassiske biler, herunder Volkswagen, Porsche og Mercedes. Fremstilling og renovering af interiørkomponenter til togbranchen.


 

Udvikling, logistik, import, kvalitet, markedsføring og salg af reservedele til europæiske og asiatiske biler.


 

Salg af reservedele og tilbehør til biler i Danmark fra henholdsvis egen butik på Vognmager 14, 8800 Viborg samt på hjemmesiden www.hovwdiaudi.dk.